Handelsbetingelser for private kunder

Hos Kontra ønsker vi tilfredse kunder, så har du spørgsmål eller noget du er utilfreds med, er du velkommen til at kontakte os.

Nedenfor finder du vores handelsbetingelser, der er gældende ved online køb på kontracoffee.com.

Handelsbetingelser for kontracoffee.com
Handelsbetingelserne, som er angivet nedenfor, er gældende for alle dine bestillinger og online køb på kontracoffee.com. Du opfordres derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, således at du kender dine rettigheder og forpligtelser inden du køber varer hos os. Ved hvert køb beder vi dig acceptere vilkårene i handelsbetingelserne.

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden dit køb.

Bestilling af varer
1) Find de varer, du vil købe og put dem i kurven.
2) Vælg ”Gå til bestilling”.
3) Indtast personoplysninger og vælg hvor du vil have pakken leveret.
4) Vælg forsendelsemetode: med omdeling, uden omdeling eller erhver (hvis det skal sendes til et fima).
4) Vælg betalingsmetode.
5) Godkend ordren.
6) Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail.

Leveringsbetingelser
Levering af varer fra Kontra Coffee sker med Postnord. Vi afsender vores varer hver dag, hvis vi har varen på lager.
Det er kundens fulde ansvar, at oplysningerne om modtageren er korrekte. Bestillingen kan ikke refunderes, hvis forsinkelser i leveringen opstår på grund af ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger fra kunden.

Kontra Coffee kan ikke garantere, at der kan leveres på bestemt tidspunkt på dagen. Hvis modtager ønsker varerne leveret på privat adressen og ikke er hjemme, bliver der lagt en besked i postkassen fra Post Danmark.

Priser for fragt
Post Danmark med omdeling: 59 kr.
Post Danmark uden omdeling: 49 kr.
Post Danmark erhvev: 49 kr.

Der er fri fragt ved køb over 450 kr.

Betaling
Du kan betale til Kontra Coffee ved brug af Dankort, Dankort/VISA, VISA, VISA Electron og Mastercard. Kontra Coffee modtager ikke udenlandske kreditkort.
Ønsker du at anvende anden betalingsform, kan du handle i vores fysiske butik på Dag Hammarskjölds Allé 36 i København. Vi sender ikke pr. efterkrav.

Beløber hæves ført når varen afsendes fra Kontra Coffee.

Fortrydelsesret på varer
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Tlf. 3525 5920, webshop@kontracoffee.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for espessomaskiner/kaffemaskiner og kaffekværne.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 255 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
3. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
4. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
5. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
6. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
11. Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,
12. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud ( kurser) , når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Den originale emballage kan i visse tilfælde udgøre en værdi, og derfor anbefaler vi altid at du sender en vare retur i den originale ubeskadigede emballage

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Kontra Coffee
Dag Hammarskjölds Alle 36
2100 København Ø

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura samt kontonummer, hvor eventuelt returbeløb skal indsættes.

Kontra Coffee anbefaler, at varen returneres som pakkepost via Postnord. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Postnords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Kontra Coffee. Yderligere har modtager mulighed for at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Ombytning af varer
Ved ønske om ombytning af varer skal dette ske straks efter modtagelse, dog senest 14 hverdage efter levering. Aftale om ombytning sker ved at ringe til 3525 5920 og have bestillingstidspunkt og ordrenummer klart.
Ombytning er kun mulig hvor emballagen ikke er brudt og varen ikke har taget skade når varen er leveret igen hos Kontra Coffee. Alle produkter, der returneres til Kontra Coffee skal være forsvarligt indpakket.

Fortrydelsesret på tjenesteydelser (kurser og reparationer)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved webshop@kontracoffee.com eller 3525 5920 I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument/her.

Ydelser undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
    
1. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

2. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve de rimelige omkostninger, for det arbejde, der allerede er leveret.

(Indsæt hvad rimelige omkostninger kan dække over i forbindelse med den udførte del af arbejdet, f.eks. materialer, arbejdstid, transporttid, mandskabstid etc.)

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos Kontra Coffeeshop har du selvfølgelig 1 års garanti og 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, skadeforvoldende adfærd, anvendelse af ukorrekt spænding, strømart og ulykker, hærværk eller lignende.
Kontra Coffee anbefaler at du får fagfolk til at afkalke din espressomaskine, da det er svært at fjerne alle kemiske rester fra maskinen. For at undgå problemer med kalk i espressomaskinen anbefaler vi, at du bruger en vandkande med filter til at blødgøre vandet, eller kildevand der indeholder under 50 mg calcium/liter.
Vores garanti gælder ikke defekter, der er opstået af kalk og anden manglende vedligeholdelse.
Der skal reklameres i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Reklamaerer du  inden for 2 måneder efter, at du har opdaget manglen ved varen, vil det altid være rettidigt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig (original) emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Hvis du vil reklamere over en vare, så send en kort beskrivelse af problemet og en kopi af købskvitteringen samt kontaktoplysninger.

Returvarer sendes til Kontra Coffee, Dag Hammarskjölds Allé 36, 2100 København Ø. Når vi har modtaget din vare retur, kontakter vi dig for aftale af det videre forløb. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav samt pakker uden medfølgende fejlbeskrivelse.

Såfremt det viser sig, at varen ikke lider af fejl eller mangler der er omfattet af reklamationsretten, skal du efter forudgående samtykke betale Kontra Coffee et standard ekspeditionsgebyr på 620 kr. pr. påbegyndt værkstedstime, der er medgået i forbindelse med fejlundersøgelsen. Du skal ligeledes betale for returfragten. Kontra Coffee er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret, værkstedstimerne og returfragten inden varen returneres til dig.

Reklamationsret på tjenesteydelser.
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på 3525 5920 eller webshop@kontracoffee.com.
Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Reparationer
Garantien dækker også forsendelse af maskiner, der skal til reparation, som er dækket af garantien.
Kontra Coffee reparerer kun maskiner, der er købt hos Kontra. Hvis du ønsker at reparere en maskine vedlægger du en seddel, som kort beskriver problemet. Hvis garantien skal dække reparationen skal du vedlægge en kopi af købskvitteringen.
Prisen er 620 kr. pr. påbegyndt værkstedstime med tillæg af omkostninger til returfragt (dog ikke, hvis reparationen dækkes af garantien). Vi kontakter dig hvis der er tvivlsmål angående reparationen. Såfremt du ikke ønsker at få gennemført en reparation returnerer vi efter aftale varen til dig, idet du er forpligtet til at betale et ekspeditionsgebyr på 150 kr. plus 620 kr. pr. påbegyndt værkstedstime, der er medgået i forbindelse med fejlundersøgelsen. Du skal ligeledes betale returfragten. Kontra Coffee er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret, værkstedstimerne og returfragten inden varen returneres til dig.

Billeder og tekst på Kontra Coffee
Alle billeder og tekst, der er gengivet på Kontra Coffeeshop har Kontra Coffee samtlige rettigheder til, herunder ophavsrettighederne.
Billeder eller tekst fra Kontra Coffeeshop må ikke kopieres, gengives eller lign. uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kontra Coffee. Alle rettigheder forbeholdes. Krænkelse af nævnte rettigheder er erstatningspådragende.

Kontra Coffee kontaktdata er følgende:

Kontra Coffee,
Dag Hammarskjölds Allé 36,
2100 København Ø
email: webshop@kontracoffee.com
Tlf.: + 45 3525 5920
Fax: + 45 3525 5925

Kontra Coffee webshop er etableret i år 2010.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
(Indsæt hvilke oplysninger, der evt. yderligere indsamles.)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Kontra A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.kontracoffee.com er Kontra A/S.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Kontra A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til webshp@kontracoffee.com.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tlf.: 3525 5920. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center for Klageløsning, Nævnes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg www.naevneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Kontra Coffee,
Dag Hammarskjölds Allé 36,
2100 København Ø
email: webshop@kontracoffee.com
Tlf.: + 45 3525 5920
Fax: + 45 3525 5925
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
________________________________________________________________________________
Bestilt den: ______________________________
Modtaget den:_______________________________
Forbrugerens
navn: ________________________________________________________________________________
Forbrugerens
adresse: ____________________________________________________________________________________
Forbrugerens
underskrift (kun
hvis formularens
indhold meddeles
på papir): ____________________________________________________________________________________
Dato: __________________________

Handelsbetingelser er senest opdateret den 17-05-2021