Kvalitet i koppen

 

Vores koncept har altid været fokus på hele processen fra kaffebær til den færdige drik i koppen. Vi har stærke holdninger til kvaliteten af råkaffen og udstyret. Ligeledes fokuserer vi på den løbende drift gennem vedligeholdelse af udstyr og træning af dem der arbejder med kaffen. KONTRA var det første kafferisteri i Danmark, der etablerede systematisk træning og uddannelse af Baristaen. Gennem årene er konceptet blevet udviklet, og i dag består det af en komplet KONTRA Coffee manual med både fysiske kurser og online materiale.

Vi varetager uddannelse af baristaer for kunder, som har en kaffeløsning hos Kontra Coffee. Vi har fokus på den gode kop kaffe i et travlt miljø, hvor vi giver værktøjer og løsninger til et stabilt og godt resultat i den daglige drift. Kort sagt, så er kvalitet i koppen vores fokus. Vores løsninger afhænger af den enkelte kundes behov, og uddannelse af personale er en stor del af samarbejdet.

Kurserne finder sted på Dag Hammerskjölds Alle 36, og vi arbejder på professionelle maskiner i vores kursuslokaler. Vi kan også afholde kurset hos dig, og således arbejde på netop din maskine.

Du kan finde mere information og præsentation af de enkelte kurser herunder, hvor du kan booke din tid.

Vi ser frem til at se dig til en lærerig aften på Østerbro!